Rendelő

A Fehérhajó utcai fogorvosi rendelőnek tradíciója van. 1959 óta édesapám fogorvosként dolgozott itt, 1974 óta praxisát folytatva dolgozom.

A stafétabotot a lányom fogja átvenni, aki most már rezidensi idejét tölti.

Amint lehetőség nyílt csak magánorvosi rendelésre, 1991 óta vállalkozóként itt dolgozom, mint magánorvos LÉZERDENT BT. társasági formában.
Asszisztensnőmmel mint összeszokott team dolgozunk, -kitűnő fogtechnikusokkal, akik jól felszerelt laboratóriumban minden - akár különleges – igényt is maximálisan kielégítenek, szokatlanul rövid határidőn belül. Ez a munka- és baráti kapcsolat már több évtizedes.

A fog- és ínykezeléssel hosszú idők óta foglalkozom, eredményeimről több ízben a rádióban és a TV-ben tartott előadásaimban számoltam be. A fogpótlás és a restaurációs fogkezelés legújabb eredményeit a legújabb anyagokkal és modern fogtechnikai háttérrel próbálom folyamatosan a betegeim fogazatának épségben tartására és gyógyítására felhasználni. A megfelelően előkészített fogazatot professzionális fehérítéssel tudunk hihetetlen világos színűre varázsolni! Ha valakinek Fogékszer beültetésre támad kedve, a fog károsodása nélkül, fájdalom nélkül tudjuk megoldani! (Ha megunta, nyom nélkül eltávolítható!)
Minden évben nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken veszek részt.
Betegeimet a fogazatának helyreállítása után sem hagyom magára, a félévenkénti beteg-visszarendelést a jól betanított computer végzi.
A rendelőt folyamatosan modernizálom, röntgen, ultrahangos fogkő-eltávolító, lézer, foto-polimericációs tömés, computeres betegnyilvántartás, stb. a fejlesztés eredménye.
Ismerjük a kedves betegek tartózkodását mindenféle fogászati beavatkozással szemben, ezt a tartózkodást próbáljuk oldani. Szívesen szánunk időt arra, hogy először meghallgassuk panaszait, fogászati problémáit, megválaszoljuk kérdéseit, majd egy optimális megoldást keresünk a rendellenességek megoldására. Tájékoztatjuk az elkészítés időtartamáról és árakról.
Amennyiben a konzultációt kezelés követi, a konzultáció árát levonjuk a további kezelési díjból. A kezelést követő félévenkénti kontrollvizsgálatok ingyenesek.

Szolgáltatásaink

Rendelőmben elvégzünk:

-Konzerváló fogászati beavatkozásokat: esztétikus tömések fogrestaurációk, gyökértömések, a legmodernebb anyagokkal, professzionális fogfehérítés, fogékszer beültetés

-Fogpótlások: Kivehető-különféle rögzítési megoldásokkal és

-Rögzített pótlások : Kerámia, arany-kerámia, Cirkon és hagyományos anyagokból

-Szájsebészet

-Szájbetegségek, ínysorvadás, nyálkahártya-, és egyéb gyulladásos folyamatok gyógyítása
Lézerrel
-Fogkő eltávolítás ultrahanggal.
-Röntgen
-A különféle Fogorvosi problémák és azoknak megoldásaira példákat láthat a Fogászati képgyűjteményemben

Kapcsolat

Elérhetőségünk:

  • Budapest, 1052, V. Fehérhajó u. 12. IV.em. 5. Kapukód:49
  • Munkahelyi telefon: munkaidőben +36 1 337 95 90, Fax: +36 1 320 55 73
  • email küldése, ha nincs levelezője, akkor űrlap segítségével