Rendelő

A Fehérhajó utcai fogorvosi rendelőnek tradíciója van. 1959 óta édesapám fogorvosként dolgozott itt, 1974 óta praxisát folytatva dolgozom.

A stafétabotot a lányom fogja átvenni, aki már fogorvosként dolgozik.

Amint lehetőség nyílt csak magánorvosi rendelésre, 1991 óta vállalkozóként itt dolgozom, mint magánorvos LÉZERDENT BT. társasági formában.
Asszisztensnőmmel mint összeszokott team dolgozunk, -kitűnő fogtechnikusokkal, akik jól felszerelt laboratóriumban minden – akár különleges – igényt is maximálisan kielégítenek, szokatlanul rövid határidőn belül. Ez a munka- és baráti kapcsolat már több évtizedes.

A fog- és ínykezeléssel hosszú idők óta foglalkozom, eredményeimről több ízben a rádióban és a TV-ben tartott előadásaimban számoltam be. A fogpótlás és a restaurációs fogkezelés legújabb eredményeit a legújabb anyagokkal és modern fogtechnikai háttérrel próbálom folyamatosan a betegeim fogazatának épségben tartására és gyógyítására felhasználni. A megfelelően előkészített fogazatot professzionális fehérítéssel tudunk hihetetlen világos színűre varázsolni! Ha valakinek Fogékszer beültetésre támad kedve, a fog károsodása nélkül, fájdalom nélkül tudjuk megoldani! (Ha megunta, nyom nélkül eltávolítható!)
Minden évben nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken veszek részt.

Betegeimet a fogazatuk helyreállítása után sem hagyjuk magukra, a kezelést követően félévenként rendeljük vissza kontrollra. Nyilván nem tudják ezt fejben tartani, ezért az adott időpontban értesítést küldünk. A kontroll vizsgálatok ingyenesek!
A rendelőt folyamatosan modernizálom, röntgen, ultrahangos fogkő-eltávolító, lézer, foto-polimericációs tömés, computeres betegnyilvántartás, stb. a fejlesztés eredménye.
Ismerjük a kedves betegek tartózkodását mindenféle fogászati beavatkozással szemben, ezt a tartózkodást próbáljuk oldani. Szívesen szánunk időt arra, hogy először meghallgassuk panaszait, fogászati problémáit, megválaszoljuk kérdéseit, majd egy optimális megoldást keresünk a rendellenességek megoldására. Tájékoztatjuk az elkészítés időtartamáról és árjukakról.
Amennyiben a konzultációt kezelés követi, a konzultáció árát levonjuk a további kezelési díjból. A kezelést követő félévenkénti kontrollvizsgálatok ingyenesek.